(Her)Inschrijving AVMO

Beste atleten en ouders

 

Eindelijk is het zover! Het seizoen 2019-2020 was er eentje met ups en downs, met annulaties van wedstrijden, maar ook eentje met micro-meetings waar het harde werk voor velen omgezet werd naar persoonlijke records, naar blijdschap, naar vreugde. Dit seizoen was er ook een waarin we ons als club aanpasten aan de steeds veranderende omgeving/maatregelen waarin we getoond hebben dat we een warme club zijn met het hart op de juiste plaats, met een hart voor de sport. Dit alles nemen we mee als ervaringen om ons sterker te maken. Ondertussen is het wedstrijdseizoen zo goed als afgesloten en kijken we alleen maar vooruit. We kijken vooruit naar een nieuw atletiekjaar 2020-2021 waarin er hopelijk veel PR’s mogen sneuvelen, waarin er veel nieuwe vriendschappen mogen gemaakt worden en waarin iedereen elkaar als atleet en als mens verder mag brengen. Ik wens vanuit de club iedereen veel succes toe met zijn/haar voorbereidingen naar volgend seizoen toe!

 

Ook bij AVMO zijn we mee met onze tijd en hebben we de inschrijving gedigitaliseerd. Wie zich wil (her)inschrijven voor het volgende seizoen kan dit doen via volgende link: https://forms.gle/xFmqTdWYXK88nNzaA

 

Indien u nog vragen hebt over het formulier kan u mij steeds contacteren: devlin.derudder.tri@outlook.com  of 0471/62.49.55

Indien u vragen hebt over de club of het lidgeld kan u steeds terecht bij Rita Debusschere : 0496/41 82 37 of rita.debusschere@skynet.be

 

Kleine opmerking geboortejaar: indien u de inschrijving op de smartphone invult moet u uw geboortedatum invullen als maand/dag/jaar. Indien u het op de laptop invult dan is het als dag/maand/jaar. Excuses voor dit ongemak 

 

Met sportieve groeten

Derudder Devlin/AVMO

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Clubsponsors

    Wij dragen onze clubsponsors een warm hart toe