trainen op de piste

Dit weekend werd ons melding gemaakt van een groep jongeren, in AVMO-tenue, die onder leiding van een volwassene aan het trainen waren.
Ik herinner jullie er aan dat dit gezien de huidige coronacrisis tot en met 3 mei niet kan.
Als je komt trainen op de piste dan kom je alleen of maximaal met twee. Hierbij zorg je er voor dat je ten aller tijde minimum 1,50 m afstand tussen jullie onderlingĀ  houdt. Bots je bij toeval op een clubgenoot of kennis die aan het trainen is, houd dan ook voldoende afstand. Met 3 of meer mensen samen trainen mag niet, wegens het samenscholingsverbod.
Houd er wel rekening mee dat de politie verschillende malen per dag het sportstadion bezoekt. Dit is goed om eventuele vandalisme tegen te gaan, maar de agent controleert eveneens dat de coronamaatregelen gerespecteerd worden. De minimale boete is 250,00 EUR per persoon.
We mogen ons gelukkig prijzen want onze piste is de enige in de grote regio die nu nog toegankelijk is. Houden zo.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Clubsponsors

    Wij dragen onze clubsponsors een warm hart toe