BK master in Gent

Hartelijk proficiat aan al onze masters die deelnamen aan het BK indoor. In het artikel hieronder, geschreven door Koen, vinden jullie alle prestaties van onze mensen. Ter aanvulling kan ik stellen dat zowel Gunther op de 800 m en Charlotte op de 400 m het Belgisch record met maar enkele hondersten van een seconde misliepen. Charlotte startte sterk in haar reeks en nam resoluut de kop van de wedstrijd. De laatste 20 m verzwakte ze, uitgeput bereikte ze de aankomst. Gunther startte als een pijl uit een boog en liep, verontschuldig mij de uitdrukking, de concurrentie op een hoopje. Hij had volle 10 seconden voorsprong op de 2de in zijn reeks. Als je alle reeksen samen bekijkt dan wint hij de 800m ! Had het een open mastersmeeting geweest waar bijvoorbeeld de M35 en M45 samen zouden lopen, dan had Gunther wel concurrentie gehad en was het record bij de M45 zeker gesneuveld. Nu kwam Gunther 67 hondersten te kort.

Hiermee wens ik alle atleten te danken voor het mooie winterseizoen en wens ik allen een mooi zomerseizoen toe.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Clubsponsors

    Wij dragen onze clubsponsors een warm hart toe