BK 100 km in Beernem, Gouden medaille voor Luc Maes bij de M65.

Op een mooi parcours was Luc Maes in z’n nopjes. Hij liep er een van zijn beste 100 km wedstrijden van de laatste jaren. Na zijn gemiste start bouwde hij langzaam maar zeker zijn wedstrijd op. Hij liep tegenstander na tegenstander voorbij en op een bepaalt moment liep hij 39ste op 46 deelnemers. Maar de mensen na hem en ook enkele voor hem gaven er de brui aan en uiteindelijk finishte hij in 12 uur en 26 minuten over de 100 km. Sedert hij M65 is dit een persoonlijk record voor hem.
Naast de ervaren Luc ,nam ook Andy Bouckhuyt deel aan zijn allereerste 100 km. Hij liep vlot om in een tijd van rond de 10 uur aan te komen, maar 3 keer krampen krijgen, deden hem meer wandelen dan lopen. Uiteindelijk finishte hijĀ  in 11 uur en 5 minuten. Een mooie tijd voor een debuut op de 100 km. Andy werd bijgestaan door Lies, zijn vriendin, broer Mathew (oud-trainer AVMO en ook 100 km loper) Mama Nera en Gery. Allen bekenden van onze AVMO familie.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Clubsponsors

    Wij dragen onze clubsponsors een warm hart toe