Overlijden van Bertrand Vandaele

Wij vernemen het overlijden van Bertrand Vandaele. Bertrand was oud-bestuurslid van AVMO en was sinds 1967 een zeer gewaardeerd jurylid. Enkele jaren terug stopte hij wegens gezondheidsredenen met jureren en kreeg hij de titel van erejurlid van de provincie West-Vlaanderen. Vooral de werpers hebben Bertrand goed gekend. Hij bleef echter zijn Molenland trouw en als het weer meezat deed hij, samen met zijn Jacqueline, een wandeling rond de piste. Bertrand was in de jaren 70-80, samen met Frans Vanluchene en André Willemijns, de drijvende kracht achter 20 jaar damesveldlopen in Tielt.

We nemen afscheid van Bertrand komende zaterdag 18 maart om 10u30 in de Sint Pieterskerk van Tielt.

Karel

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Clubsponsors

    Wij dragen onze clubsponsors een warm hart toe