afhalen trainingskledij

Volgende woensdag 4 januari op het einde van de training, dit is rond 19u30, zal de bestelde kledij uitgereikt worden in ons clubhuis.

Bijna alle kledij is momenteel beschikbaar, enkele loopbroeken ontbreken nog en de T-shirtjes met korte mouwen worden pas in januari geleverd. De mensen die zo’n T-shirt besteld hadden werden hiervan op de hoogte gebracht.

Ik wens langs deze weg Nadia en Veerle te danken voor het vele administratieve werk dat zij voor deze verkoop gedaan hebben. Een greep uit hun taken:
– Opvolgen van de betalingen, sommige mensen betalen rijkelijk laat (de deadline was 20 oktober), dus hier en daar een aanzet tot betalen geven;
– Uitpluizen van de betalingen, een aantal mensen betaalden hun bestelnummer i.p.v. het verschuldigde bedrag;
– Verwerken van laattijdige bestellingen en van  annulatie  van bestellingen.
Pas als alles in orde was konden zij  de bestelling plaatsen. Om deze scherpe prijzen te bekomen, moeten wij in grote hoeveelheden bestellen. Nadia en Veerle weten ook dat ze pas mogen bestellen als alles betaald is, dit werd hen opgedragen door het bestuur. Vandaar dat de vooropgestelde levertermijn niet volledig gehouden kon worden, wil dus niet op de pianisten schieten.

Ann, Nadia en Veerle verwachten jullie nu komende woensdag.

 

Karel,
voorzitter AVMO

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Clubsponsors

    Wij dragen onze clubsponsors een warm hart toe