Crosscup Roeselare

In een koud en nat Roeselare stonden heel wat jeugdatleten aan de start van deze crosscup wedstrijd.

Bij de benjamin meisjes vinden we Emma Verbeke op de achtste plaats. Bij de jongens was Telmo Dekie de beste avmo atleet op de derde plaats. Verder trotseerden ook Otis Minne Claeys, Brian Defour, Gauthier Focquaert, Thibo Ameye, Lars Deblaere, Emiel De Cock, Baptiste Lannoo en Leander Goethals het koude weer.

Bij de pupillen meisjes stonden 8 meisjes aan de start. Ook hier liepen de eerstejaars en tweedejaars samen in één wedstrijd. Lore Vanhecke werd knap tweede bij de tweedejaars. Lonneke Callens liep een heel sterke wedstrijd en werd knap vierde. Ze mocht hierdoor op het hoogste trapje staan bij de eerstejaars. Leonie Desimpelaere (2de j) werd 13de algemeen en eindigde hiermee 9de bij haar leeftijd. Jorun Claus die ook nu weer traag van start ging, ging nog net Dieuwke Laleman vooraf. Deze twee atleetjes werden bij hun leeftijd knap 5de en 6de. Hiermee heeft Molenland opnieuw 3 atleten in de top tien bij de eerstejaars! Verder liepen ook Julie Maenhoudt, Chloë Ameye en Alice Duyck een heel verdienstelijke wedstrijd.

De jongens pupillen waren met 4. Tiago Dekie werd mooi 3de bij de eerstejaars. Victor De Buck, Joren Van Dale en Daan Clarysse verdedigden ook de avmo kleuren.

Drie miniemen meisjes gingen van start. Stien Steyaert bleek de snelste avmo atlete te zijn. Zij ging Jutta Van Dale en zus Anna vooraf.

Mats Debrabandere, Sandro Bridoux, Thibo Eeckhout en Karsten Huys waren de vier miniemen die de regen en hagel trotseerden tijdens hun wedstrijd.

Foto’s zijn te vinden op de fotopagina van de site.

Volledige uitslag : uitslag Crosscup Roeselare

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  • Clubsponsors

    Wij dragen onze clubsponsors een warm hart toe